Kompania jonë është në kontakt të vazhdueshëm me partnerë kombëtar dhe ndërkombëtar. Ne u krijojmë mundesinë prodhuesve vendas për të eksportuar produktet e tyre në tregjet europiane. Gjithashtu jemi të gatshëm për t’ju krijuar partnerëve ndërkombetar akses sa më të lehtë në tregun shqiptar. Për të gjithë ata që jane të interesuar për këto shërbime, ne jemi të gashtëm të bashkëpunojmë për realizimin e qëllimit tuaj.

Dërgo Mesazhin