“Fuqia jonë është çmimi”

My Home shpk eshte themeluar ne vitin 1993 ne Tirane, si nje kompani prodhuese dhe tregtare. Qe prej atehere kompania e ka zgjeruar aktivitetin e saj edhe ne fusha te tjera duke u pershtatur ritmit te shpejte te ndryshimeve dhe kerkesave te tregut shqiptar. Ne vitet e saj te para motoja e kompanise tone ka qene : “Fuqia jone eshte cmimi”. Duke u mbeshtetur nga partnere te huaj serioze dhe strategjike aktiviteti I kompanise eshte zgjeruar dhe perfeksionuar.

estimating

Misioni Ynë

Misioni ynë është duke përdorur përvojën tonë dhjetravjecare dhe të partnereve tanë
ndërkombëtar, të shtrirë në vende të ndryshme të Europës, ta rrisim këtë bashkëpunim në nivele maksimale. Jemi të vetëdijshëm që në të ardhmen do të ketë nevoja të theksueshme në sektorin energjetik dhe atë të ndërtimit, prandaj edhe puna jonë do të jetë më tepër e fokusuar në këtë drejtim, të gjetjes së bashkëpunëtorëve të cilët janë të interesuar dhe janë të aftë për të realizuar vepra serioze në këto fusha.

Projektet Tona

Në bashkëpunim me fondacione, shoqata të ndryshme dhe shoqëri tregtare ndërkombëtare ne kemi arritur të krijojmë aktivitete, bashkëpunime serioze në tregun shqiptar në sektorin e mobilieve, sektorin e ndërtimit etj. Ne jemi dëshmitar të një zhvillimi të hovshëm të tregut shqiptar gjatë tridhjetë viteve të fundit i cili është shoqëruar me krijimin e firmave serioze, me reputacion të mirë dhe të kompletuar, me infrastrukture për të zhvilluar aktivitete serioze në nivele kombëtare. Projektet tona janë në sektorin e ndërtimit dhe fushën e energjetikës, duke bashkëpunuar me firmat vendase dhe duke kombinuar këto projekte tonat me shoqëri ndërkombëtare të interesuara për tregun tonë.

Përse Të Na Zgjidhni Ne

null

GJITHMONË TË DISPONUESHËM

Ne jemi gjithmonë të disponueshëm për te qene nje bashkepuntor komod per aktivitetin tuaj dhe per t’ju lehtesuar, mundesuar realizimin e qellimit tuaj.

 

null

STAF I KUALIFIKUAR

Të gjithë anëtarët e stafit dhe bashkepunetoret tanë janë të kualifikuar me të gjitha njohuritë që ju nevojiten per fushat perkatese.

null

EKSPERIENCË

Eksperienca jone e pasur dhe e bollshme ne fusha te ndryshme na ka bere qete njohim mire nevojat e tregut shqiptar dhe te gatshem perte qene partnere serioze per ju.